Home
Screenshots
Download

Legal
Privacy Policy
 
Tiedote betatestaajille

Jos haluat liittyä betatestaajiemme joukkoon ja ryhtyä avustamaan GenDesigner 3.0 for Windowsin lokalisoitujen versioiden (kieliversioiden) kehittämisessä, lähetä sähköposti osoitteella: . Ole hyvä ja määrittele mitä Microsoftin tukemaa kieliversiota olet kiinnostunut GenDesignerille kehittämään.

Jos olet kiinnostunut GenDesigner 3.0:n laajennetun kielituen ominaisuuksista, varmistu että tietokoneeseesi on asennettu “Arial Unicode MS” -fontti. Fontti on toimitettu seuraavien Microsoftin tuotteiden yhteydessä: Access 2000, Excel 2000, FrontPage 2000, Office 2000 Premium, Outlook 2000, PowerPoint 2000, Publisher 2000, Word 2000. Näiden ohjelmistojen uusimmat versiot sisältävät myös kyseisen fontin. Lisäksi, jos yhä käytät Microsoftin Windows 98:aa tai ME:a, sinun kannattaa harkita päivittämistä Windows 2000:een tai Windows XP:iin.


The GenDesigner™ program version 3 is wholly owned and distributed by PolishExpress, Inc.


 
 

GenDesigner on ainutlaatuinen, tehokas ja helppokäyttöinen työkalu sukututkimustietojen luontiin, editointiin, julkaisuun ja jakeluun internetissä.  *.ged, esi-isät, sovellus, sovellukset, veli, serkku, suunnittelu, imurointi, helppo, helppokäyttöinen, perhe, isä, hauska, ged, gedcom, sukututkimukseen liittyvä, sukututkimus, isoisä, isoäiti, graafinen, html, internet, äiti, monikielinen, veljenpoika, veljentytär, sivu, ohjelma, sisko, tietokoneohjelma, työkalu, puu, Unicode, verkko, nettisivu, www